duminică, 18 mai 2014

Ce poti face cu bidoanele vechi

Probabil si voi v-ati intrebat uneori, ca si mine, ce se poate face cu bidoanele vechi care raman de la produsele de curatat, caci unele au forme si culori interesante. Astazi va voi arata o poza gasita pe pinterest, care va va da idei despre ceea ce se poate face dintr-un banal bidon de plastic.
Nu este nevoie nici macar de imaginatie, caci totul este foarte simplu si poate transforma o zi banala intr-una memorabila, daca ii veti cere copilului sa va ajute la mesterit, apoi va veti juca alaturi de el cu bidoanele de plastic transformate in masini.


Decupati cu un cutter geamurile viitoarei masini, puneti roti din capace de la suc sau/si bere, eventual cereti copilului sa faca din plastilina niste omuleti ce vor umple masina si... distractie placuta la joaca! Ma gandesc chiar ca plasticul ramas dupa decupare sa fie folosit pe post de obstacole ce trebuie ocolite, despre care sa spuneti ca sunt magazine situate de-a lungul trotuarelor. Sau, de ce nu, lipiti pe ele desene reprezentand semne de circulatie, contribuind astfel la educatia rutiera a copilului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu