sâmbătă, 24 mai 2014

Cum alegem serviciile de web hosting

Te-ai decis sa iti faci un blog, ti-ai cumparat si domeniu, caci vrei sa lucrezi in mod profesionist. Unde iti gazduiesti blogul? La cine apelezi si cum stii ca ai facut alegerea potrivita? Sunt intrebari dificile, la care raspunsurile sunt greu de gasit, pentru ca fiecare blogger isi va lauda propriul web hosting, daca este multumit de serviciile primite
si de suma pe care o plateste pentru ele.

Trebuie sa mentionez in primul rand faptul ca aceste sume nu sunt de speriat, asa cum cred cei care abia au pornit la drum. Este adevarat ca la inceput, necastigand nici un ban cu blogul, chiar si suma de 50 de lei de an poate parea mare, dar trebuie sa gandim lucrurile in perspectiva, sa ne decidem ce avem de gand sa facem cu blogul deschis, sa vedem daca vom putea castiga ceva si daca merita sa investim in el.

Apoi putem intreba pe la prieteni, pentru a afla unde isi gazduiesc ei site-ul sau ne putem informa pe internet, locul in care oricum petrecem o mare parte din timp. Ofertele sunt nenumarate, asa ca avem de unde alege. Trebuie doar sa fim atenti, sa alegem ceea ce ni se potriveste, in functie de nevoile noastre. Pachetele de gazduire sunt gandite in asa fel incat sa acopere toate nevoile, partial sau total, iar preturile sunt mici, dupa parerea mea.

In plus, unele firme, asa cum este site-ul gazduire.ro, ofera in permanenta diverse promotii, diverse facilitati celor care apeleaza la serviciile lor. Transferul gratuit al site-ului, hosting gratuit timp de o luna pentru cei care isi conving si prietenii sa colaboreze cu gazduire.ro, asistenta tehnica profesionala, posibilitatea adaugarii de extraoptiuni in orice moment, sunt doar cateva dintre avantajele pe care le puteti avea apeland la acest serviciu.

Nepotul meu, de cum si-a deschis blog, m-a intrebat cum isi poate cumpara un domeniu si cat l-ar costa gazduirea lui. Mie mi-a parut rau ca a ales sa plece la drum inainte de a ma intreba, caci nu l-as fi lasat sa isi faca blogul pe wordpress, ci direct pe domeniu propriu. Dar nu este tarziu sa repare aceasta scapare, asa ca se pregateste de mutare, dupa cum puteti vedea aici. http://vienela.blogspot.com/2014/04/sa-vorbim-despre-web-hosting.html

Web hosting Gazduire.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu