luni, 19 mai 2014

Despre case de lemn

Visez uneori la ziua in care ma voi muta de la apartament in propria mea casa, construita pe pamant, o casa de lemn, ce va starni admiratie si invidie in trecatori. O vad cu ochii mintii, stiu ca va avea o curte plina de flori, ca prin curte vor alerga vreo trei caini aparent fiorosi, ca undeva in spate voi avea gradina mea de zarzavaturi, doar de amorul artei,
ca la fiecare cativa metri, de-a lungul gardului, pomi fructiferi imi voi bucura sufletul si ma vor umple de dulcele naturii.

Casa va fi exact asa cum ma simt si eu. Nu foarte mare, dar spatioasa si plina de caldura, facuta dintr-un lemn rezistent, cu aspect elegant si o usoara patina lasata de timp in fibra sensibila a lemnului cu densitate mare, crescut lent in zona Harghitei, unde frigul forteaza rasinoasele sa se dezvolte incet, dar sanatos, aproape ca si molidul finlandez. Casa mea din lemn, lucrata cu atentie si migala de catre Barelly, va fi bine izolata, cu ferestre din lemn stratificat, cu geam termopan, pentru a putea fi locuibila pe parcursul intregului an, indiferent de cum va fi vremea. 

Casa din lemn va avea peretii portanti, formati din grinzi masive ce vor asigura stabilitatea si etanseitatea constructiei. Izolarea va fi facuta cu materiale de calitate, iar exteriorul va fi tratat ignifug si cu lacuri ecologice pe baza de apa, pentru a preveni instalarea cariilor si mucegaiurilor, asa cum sunt toate casele de lemn lucrate de catre aceasta firma, indiferent daca sunt proiectate pentru a fi locuite sezonier (ca si case de vacanta, casute de gradina, casute de camping, cabane de munte, pensiuni turistice sau sedii de birouri).

Stiu ca ziua in care voi avea casa mea de lemn nu este foarte departe, pentru ca am inceput deja sa punem bani deoparte, sa facem mici schite legate de felul in care va arata si sa ne gandim cum ni se va schimba viata cand vom renunta la apartamentul in care locuim acum. Nu spun ca este usor, dar faptul ca vom avea un alt fel de libertate, ca ne vom simti mai aproape de natura, ca nu vom mai sta in aglomeratia blocului, ne face sa luptam pentru visul nostru.

Case lemn Barelly.ro


Daca ne mai gandim si la faptul ca raportul calitate - pret este unul excelent, consider ca vom face cea mai potrivita alegere atunci cand vom apela la Barelly pentru casa de lemn visata. Priviti aceasta casa si spuneti daca nu va face sa va doriti una asemanatoare, daca nu va duce cu gandul la o viata paradisiaca, neperturbata de nimic rau... Mai multe informatii puteti gasi aici http://vienela.blogspot.com/2014/04/vreau-mobilier-de-gradina.html.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu