luni, 19 mai 2014

Fantezii cu femei grase

Aveam un coleg de munca slab, plapand, pe care aveai impresia ca il poate frange si cea mai mica adiere de vant. Tipul era renumit la serviciu pentru pasiunea pe care o avea pentru femeile supraponderale. Nici nu va puteti imagina cate glume se faceau pe seama lui,
din acest motiv. Nici macar eu nu mi le amintesc pe toate, iar cele pe care mi le amintesc nu sunt de scris pe blog. :)

Intr-o zi, s-a angajat la noi o fata simpatica, vorbareata, ce a reusit rapid sa se faca placuta de catre intregul colectiv. Era grasuta, mult prea grasuta, dupa parerea noastra. Nici nu trecusera doua saptamani de cand era printre noi si o auzim, la pauza de masa, discutand cu o alta colega. Despre barbati, normal. Colega mai veche ii dadea sfaturi despre cum sa cuceresti un barbat, iar grasuta statea ochi si urechi, mai ceva decat un elev silitor la scoala. 

Atunci a intervenit colegul nostru subtirel si haios, spunandu-i ca la fizicul ei, nu are nevoie de nici un sfat despre cum sa cucereasca un barbat. Pe el l-a cucerit de cum a intrat prima data pe usa. Si i-a mai spus ceva ciudat, care pe barbati i-a facut sa rada, iar pe fete le-a pus pe ganduri. A spus ca toti barbatii au fantezii cu femei grase, dar ca putini sunt cei care au curajul sa recunoasca. Oare asa sa fie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu