marți, 27 mai 2014

Genti si bijuterii pentru femei

Cum vi se pare ca arata femeile care ies pe strada neingrijite, fara genti si bijuterii care sa le puna in valoare, fara ca macar sa fie aranjate la par? Mie imi dau senzatia ca nu mai asteapta nimic de la viata, ca le-a pierit cheful de a trai, de a se ingriji, de a se respecta, iar asta nu le face bine nici lor, nici celor din jurul lor. O femeie care nu are in casa genti si pantofi cu care sa isi asorteze tinutele,
care iese pe strada fara sa isi arunce un ochi critic in oglinda, nu va face niciodata impresie buna, oriunde ar merge.

Dupa cum cele mai multe dintre voi stiu deja, gentile sunt si ele impartite pe diverse categorii. As vrea astazi sa va reamintesc doar faptul ca unele genti au modele si culori clasice, lucru care le ajuta sa fie intotdeauna la moda, indiferent cate curente ar mai trece prin lume. Dintre acestea, cele mai cautate vor fi mereu cele intr-o culoare potrivita oricarei tinute, asa cum sunt binecunoscutele genti negre, care nu lipsesc din garderoba nici unei femei care se respecta. 

Sper ca va veni o zi in care vom vedea ca fiecare femeie a acestui pamant are cateva genti elegante, dar si accesorii si bijuterii fara de care tinuta pare saracacioasa, chiar daca, in realitate, nu este asa. Doamnelor, o palarie fistichie, un colier elegant, neaparat cercei in urechi si aspectul vostru se va schimba imediat, ca sa nu mai vorbim despre starea de spirit, care se imbunatateste in clipa in care femeia se priveste in oglinda cu admiratie sau cand vede cum priviri admirative o studiaza din cap si pana in picioare.

Doamnelor, nu va neglijati tinuta, nu neglijati importanta gentilor, a pantofilor, a bijuteriilor, indiferent ce varsta aveti, indiferent cu ce probleme va confruntati, indiferent din ce motive iesiti din casa! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu