duminică, 18 mai 2014

Oferte de vacanta in Turcia

Turcia, o tara pe care orice om avid de frumos ar trebui sa o viziteze macar o data in viata. Amestec de antic si modern, avand nenumarate obiective turistice, o clima prietenoasa si statiuni de o frumusete rara de-a lungul litoralului, Turcia imbie la vacante de neuitat. Milioane de turisti merg anual in aceasta tara ospitaliera
si toti isi doresc sa revina, sa se mai bucure o data, si inca o data, de plaja, de soare, de nisip, de ceea ce s-a pastrat din trecutul ei, de tot ce este modern, de bucataria traditionala, renumita in intreaga lume. Mai multe detalii despre Turcia gasiti in acest articol http://ro.wikipedia.org/wiki/Turcia.

Pentru cei care doresc sa isi petreaca vacanta in Turcia, sfatul meu este sa caute din timp oferte, sa se decida si sa aleaga ceea ce este mai bun tinand cont raportul dintre preturi, conditii si obiectivele pe care isi propun sa le bifeze in vacanta. Eu stiu deja cat de greu mi-ar fi sa ma decid in care parte a Turciei mi-as dori sa merg, caci o vacanta cu siguranta nu mi-ar ajunge pentru tot ceea ce imi doresc sa vad acolo. 

Probabil m-as decide, cu greu, pentru Marmaris, loc ce isi pastreaza inca naturaletea, si care si-a facut un renume datorita faptului ca imbina peisajele deosebite cu rafinamentul aproape neegalat de vreo alta statiune a Turciei. Situata in partea de sud-est a tarii, acolo unde Marea Egee intalneste Marea Mediterana, Marmaris isi intampina turistii cu o perdea de pini ce coboara de pe dealuri si pana pe intinsele plaje cu nisip fin. 

Partea veche a statiunii, pavata cu piatra cubica, este un loc pitoresc ce atrage precum un magnet, caci acolo se ascunde Castelul lui Suleiman Magnificul, vechi de aproape o jumatate de secol. Sa nu ratati, daca ajungeti in Marmaris, bazarul plin de suveniruri si mirodenii, si nu uitati sa negociati pentru fiecare produs in parte, caci altfel vanzatorii se vor simti jigniti. Marmaris este o poarta deschisa spre multe alte obiective turistice care va vor face sa va indragostiti de aceasta statiune, de Turcia si de locuitorii sai primitori. 

O vacanta in Turcia trebuie sa ramana memorabila prin tot ceea ce a adus frumos in viata turistului, prin ceea ce a oferit. Eu as alege un hotel elegant, de 4 stele, situat pe malul marii, oferind conditii optime si peisaje de vis. Probabil as opta pentru Hotel Pasa Beach, ce practica preturi incepand de la 29 de euro de persoana pe noapte. Nu uitati ca in Turcia vremea buna tine din aprilie si pana tarziu in toamna, asa ca va veti putea bucura de ofertele de vacanta chiar si in luna octombrie, cand nu mai este foarte aglomerata statiunea. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu