vineri, 30 mai 2014

Piesele auto se comanda online

Se fac multe glume pe seama barbatilor care tin la masinile lor mai mult decat la neveste, iar unele sunt chiar amuzante, mai ales ca au si o urma de adevar in ele. Cu toate astea, pusi in fata unor situatii serioase, cei mai multi dintre barbati se vor grabi sa aiba grija de sotie, nu de masina sau de vreuna dintre piesele auto. Ma gandeam in aceasta dimineata la felul in care fiecare dintre noi percepe obiectele de care are nevoie. Cele mai multe femei se tem sa isi comande online
o pereche de pantofi, ca nu cumva sa aiba surpriza de a vedea ca marimea nu se potriveste. E firesc, as spune. 

Dar pe barbatii care se tem sa isi comande online piese pentru masina chiar nu reusesc sa ii inteleg. Oameni buni, indiferent de unde cumperi un filtru, o bujie sau un far, daca stii ce masina ai, ce model, ce nevoie, piesa este aceeasi oriunde in lume, atat la targul de piese auto, la magazinul de cartier, la reprezentanta sau in magazinul online. Nimeni nu iti va da un far de Mercedes, daca tu ceri un far de Opel. Piesele auto nu trebuie probate, caci vin cu garantie din fabrica, nu trebuie pipaite, caci nu sunt rochite de matase, nu trebuie verificate de trei ori inainte de a fi cumparate.

Piesele auto sunt aceleasi oriunde ai merge, asa ca poti sta linistit acasa, domnule, cu mana pe mouse, cu ochii in calculator, si sa iti comanzi orice ai avea nevoie, fara teama ca vei primi altceva, fara grija ca nu se vor potrivi, fara sa mai pierzi timp si sa alergi din magazin in magazin. Ne-a placut sa ne insusim expresia cu ”timpul inseamna bani”, dar rar reusim sa o si aplicam in viata de zi cu zi. 

Comandand piese auto dintr-un magazin online, poti profita de promotii si de reduceri, dar in primul rand scutesti foarte mult timp. Poate ca nu vei face bani in mod fizic in timpul economisit, dar faptul ca ai evitat aglomeratia orasului, ca nu ai mai umblat din magazin in magazin, ca te-ai putut relaxa acasa sau la birou, tot bani economisiti inseamna. Care este locul ideal pentru a cumpara piese auto in siguranta, cu minim de efort si foarte rapid? Poti afla citind acest articol despre piese auto http://vienela.blogspot.com/2014/04/piese-auto.html.

Mie nu imi ramane decat sa va urez spor la cumparaturi, sa va spun ca in aceasta vara am de gand sa cumpar totul online, pentru a ma feri de caldura, aglomeratie si drumuri inutile si sa va amintesc ca pe site-ul motorvip.ro gasiti pana si piese auto pentru a va infrumuseta masina. 

Piese Auto - Motorvip.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu