joi, 29 mai 2014

Vacanta in Turcia

Am ascultat zilele trecute o poezie in care conducatorii Romaniei erau aspru criticati. Ceea ce mi-a atras atentia la un moment dat a fost versul care spunea ca fara o aparare serioasa din partea stramosilor nostri, tara ar fi fost astazi pașalâc turcesc. Am zambit amar. De ce ar fi fost atat de rau sa fim o simpla provincie turceasca? Ma uit peste hotare si vad ce tara frumoasa au turcii, vad cat de bine stiu sa isi puna in valoare fiecare centimetru de teren, fiecare caramida, fiecare serviciu
si ii invidiez. Pe cand si la noi asa ceva?

De ce as ramane sa imi petrec vacanta in Romania, cand Turcia ofera atatea si atatea frumuseti, la preturi mult mai mici decat ale celor de la noi, si conditii mult mai luxoase, servicii mult mai bune, plus ocazia de a vedea o tara ce se intinde pe doua continente si de a ma intoarce de acolo cu tolba plina de povesti, cu rucsacul plin de suveniruri deosebite? Sunt intrebari pe care fiecare dintre noi si le pune, nu-i asa? Acesta este motivul pentru care plajele lor sunt pline de romani (si nu numai), motivul pentru care din pietele lor romanii pleaca cu bratele pline, motivul pentru care pe bloguri citim povesti fermecatoare despre aceasta tara ce exercita o adevarata magie. 

Daca doriti si voi sa va petreceti macar o vacanta in Turcia, acum este momentul sa va documentati temeinic, sa va decideti in care zona a Turciei doriti sa ajungeti si sa va orientati spre cei care va pun la dispozitie cele mai bune oferte turistice pentru Turcia. Motive pentru care sa alegeti ca destinatie de vacanta Turcia sunt nenumarate, iar in acest articol puteti citi cateva dintre ele. http://vienela.blogspot.com/2014/04/de-ce-sa-alegi-vacanta-in-turcia.html

Ce parere aveti de statiunea Bodrum, aflata pe coasta de sud-vest a Turciei, pe malul Marii Egee? Va puteti bucura acolo atat de soare, de apa, de peisaje uluitoare, cat si de vestigiile mult cautate de catre turisti. Stiati ca Bodrum reprezinta un adevarat simbol, datorita faptului ca aici s-a nascut Herodot, parintele istoriei? Nu ar fi pacat sa ajungeti in Turcia si sa nu pasiti prin locurile prin care a calcat acest mare om odinioara?

Daca va decideti sa va petreceti vacanta la Bodrum, v-as recomanda Hotel Salmakis, situat in partea mai linistita a golfului, la un kilometru de centrul statiunii. Fiind un hotel de patru stele, cred ca este inutil sa mai precizez ca ofera totul all inclusiv, ca are absolut tot ce si-ar putea dori un turist aflat in cautarea locului ideal pentru vacanta. Va voi lasa totusi cateva detalii, pentru a va convinge ca merita sa il alegeti. ”Facilitati hotel: restaurant interior si exterior, snack bar pe plaja, lobby bar, cabinet medical, salon TV, coafor, magazine, spalatorie, curatatorie, parcare, sala de conferinte, piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii, miniclub, discoteca, program de animatie, sala de fitness, sala de jocuri, baie turceasca, sauna, masaj, jacuzzi, tenis de masa, teren de tenis, volei pe plaja, sporturi nautice, plaja privata cu nisip.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu