marți, 3 iunie 2014

Usi din lemn stratificat

Dupa ce au muncit cativa ani pe branci, dupa ce au pus bani deoparte, renuntand la multe dintre placerile vietii, cei doi tineri, ajutati si de parinti, si-au vazut visul implinit. Si-au ridicat o casa draguta, eleganta, gandita indelung si construita cu pricepere. Abia cand au ajuns la ferestre si usi au inceput sa se intrebe ce sa aleaga: aluminiu, PVC sau lemn stratificat?
Un bun prieten de familie, bun cunoscator al acestui domeniu, le-a dat cateva sfaturi interesante, pe care m-am gandit sa le pun si eu pe blog, pentru cei care au nevoie de asemenea informatii.

Spunea acest tip ca aluminiul este foarte mult folosit de catre firme, ceea ce il face usor nepotrivit pentru o casa in care va locui o familie tanara, ce nu are de gand sa isi deschida spatiu comercial in incinta locuintei. PVC-ul ar fi bun, insa nu are un aspect deosebit, care sa se potriveasca in acel ansamblu de materiale, ceea ce a facut-o pe tanara doamna sa strambe imediat din nas. Ea isi dorea o casa cu adevarat frumoasa, o casa de care sa fie mandra si peste 15 ani. 

Prietenul priceput la toate i-a spus exact ceea ce gandea si ea: lemnul stratificat este cel mai potrivit, caci are un aspect foarte elegant, este rezistent, oferind stabilitate in timp. Este adevarat ca multi au impresia ca pretul lemnului stratificat este putin mai mare decat al celorlalte materiale, dar ei uita un lucru foarte important: pana la urma, este vorba despre felul in care arata, despre rezistenta pe care o are, despre ceea ce ofera de acesti bani. Iar lemnul stratificat chiar ofera protectie si un aspect deloc de neglijat, un aspect foarte potrivit unei case elegante. 

Fara sa mai stea pe ganduri, tinerii au ales sa isi puna usi si ferestre din lemn stratificat. Au trecut doi ani de atunci si ei continua sa fie foarte multumiti de investitia facuta. Dupa cum probabil stiti si voi, cererea in materie de produse din lemn stratificat este tot mai mare si la noi in tara, caci oamenii au avut ocazia de a umbla prin intreaga lume in ultimii ani si au remarcat ca occidentalii prefera acest tip de usi si ferestre, chiar daca investitia este putin mai mare la inceput. 

Usi lemn stratificat Holzertehnic.ro

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre usile din lemn stratificat puteti incerca sa cititi aici http://vienela.blogspot.com/2014/04/tamplarie-lemn-stratificat.html sau sa dati un clic pe poza din articol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu