joi, 17 iulie 2014

Imbratisare de amant duios

Se intinde lasciv si se felicita in gand pentru ideea de a fi cumparat acea lenjerie de pat outlet. A fost prima noapte, dupa atat de mult timp, cand nu s-a mai simtit singura, nu a mai strans in brate pisicuta de plus ce ii incalzea inima si trupul in pustiul casei cufundate in bezna. De-ar fi stiut de la inceput cate noi senzatii ii va trezi cearsaful din bumbac satinat, probabil ar fi comandat mai multe seturi, caci greu i-a fost sa aleaga dintre atatea modele si culori.
Retraieste in gand momentele importante din noaptea abia trecuta. Inca mai simte lenjeria de pat mulata pe carnea ei calda, isi simte parul lung si negru alunecand usor de pe fata de perna, simte imbratisarea de amant duios a cearsafurilor satinate. Se ridica din pat, isi pregateste o cafea si se repede la calculator, pentru a mai comanda cate ceva din categoria 1+1 Gratis.


Voi, cei ce ati citit acest articol, puteti avea o asemenea lenjerie participand la concursul cu premii irezistibile despre care va las aici detalii



Premiul 1: 1000 de lei – acordat celui mai original articol !

Premiul 2: 600 de lei – acordat celui mai popular articol !

Premiul 3: 400 de lei – acordat celui mai frumos articol – apreciat de Lenjerii pat Outlet

Premiul 4: 200 de lei – acordat celui mai frumos articol – apreciat de alexandrugrivei.ro

Premiul 5: 200 de lei – acordat celui mai frumos articol – apreciat de vienela.ro

Premiile 6 – 10 – vouchere de 50 de lei pentru cumparaturi pe Lenjerii de pat Outlet, acordate blogurilor in functie de voturile primite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu