vineri, 17 octombrie 2014

Oferte turistice pentru revelion 2014 - 2015 in Republica Dominicana

Republica Dominicana. Sau La Española, dupa cum a fost numita insula imediat dupa descoperirea facuta de Cristofor Columb, este considerata cel mai frumos pamant din Lumea Noua, motiv pentru care si acum, la o distanta atat de mare in timp, oameni de pe intreaga planeta ii canta splendorile, ii cauta potecile muntilor, ii tulbura apele limpezi, ii incearca ofertele turistice pentru  revelion Republica Dominicana 2014 - 2015. Trebuie sa recunoastem ca pentru noi, romanii, un revelion petrecut undeva in Republica Dominicana ar echivala cu un sejur petrecut in rai. Cand rostesc acest nume, gandul imi zboara pe raze de soare spre valuri inspumate, spre munti salbatici, spre locuri cu adevarat exotice, in care imaginatia este intrecuta de peisajele ce ii ies omului in cale, uimindu-l.

Nu am nici cea mai vaga idee despre cum sunt traditiile in aceasta parte a lumii, despre obiceiurile dominicanilor, despre felul in care isi petrec revelionul. Imi pot doar imagina, raportandu-ma la revelioanele romanilor si la zilele premergatoarea cumpenei dintre ani, ca in Republica Dominicana as pasi cu ochii largi de uimire, dornica sa nu imi scape nimic, cu aparatul de fotografiat in mana, cu urechile ciulite, pentru a respira aerul de sarbatoare si a invata cat mai multe din aceasta experienta unica in viata unui om. Imi imaginez ca as tine cu tot dinadinsul sa vad si sa admir plajele din nordul insulei, pe cele din peninsula Samana si pe cele din sud-est de la Punta Cana, cunoscute si sub numele de Bavaro. Poate chiar as indrazni sa postez de cateva ori pe zi articole pe blog, pentru a face lumii cunoscute frumusetea inca salbatica a acestor locuri.



Mai mult ca sigur m-as caza la HOTEL GRAN BAHIA PRINCIPE PUNTA CANA - Punta Cana , Republica Dominicana, situat intre plajele udate de Oceanul Atlantic si Marea Caraibelor.
Intinsa pe nisipul extrem de fin, cu privirea pierduta in apele de culoarea turcoazului, umbrita de ramurile batranilor palmieri tropicali, as visa probabil la aventuri din vremuri de demult, la printese rapite de pirati fiorosi, dar atat de mandri si atragatori, la lupte cu sabii si la nave ce taie valurile in viteza. Poate m-as apuca sa scriu si o poveste in care sa includ atat elemente fictive, cat si descrieri care sa reflecte realitatea, pentru a arata lumii ca atunci cand prinzi oferte turistice pentru revelion 2014 - 2015 in Republica Dominicana, ai marea sansa de a te transforma, de a te descoperi altfel de cum te stiai.



Timpul ar trece si noaptea dintre ani ar sosi neasteptat de repede. Cu siguranta nu as sta ascunsa in HOTEL GRAN BAHIA PRINCIPE PUNTA CANA, oricat de frumos ar fi acolo (si chiar este), ci as iesi pe strazi, am urmari oamenii, i-as studia, as face multe poze, as incerca sa aflu cat mai multe despre traditiile lor pentru noaptea de revelion, dar nu intreband, ci fiind atenta la ceea ce fac dominicanii, la felul in care se distreaza si la cum sarbatoresc noul an. M-as simti ca un spion al regelui, trimis intr-o misiune ultrasecreta, si mi-as pregati raportul scriind diverse schite pe blog, ca intr-o joaca de oameni mari. As fi, probabil, cel mai nebun si mai fericit turist din Republica Dominicana, in noaptea de Revelion. 


Alte imagini ale acestui frumos hotel din Republica Dominicana gasiti aici http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g147293-d1163894-Reviews-Grand_Bahia_Principe_Punta_Cana-Punta_Cana_La_Altagracia_Province_Dominican_Republic.html

Un comentariu: