joi, 27 noiembrie 2014

Oferte early booking 2015

In foarte scurt timp ne vom lua adio de la anul 2014 si vom pasi plini de speranta in 2015, convinsi ca vom face totul pentru o viata mai buna, pentru a ne oferi, noua si celor apropiati, un an mai bun, mai rodnic, mai relaxant. Unii incep pregatirile inca de pe acum, cautand pe Genius Travel oferte Early Booking, caci niciodata nu putem spune ca este prea devreme pentru a face planuri minutioase pentru calatorii, vacante, vizitarea unor obiective turistice sau pur si simplu pentru a vedea lumea de dincolo de granite. Cei care aleg sa isi faca vacantele prin early booking sunt norocosi sau prevazatori. Ei vor profita de reducerile mari pe care agentia de turism le pune la dispozitia clientilor in anul 2015, daca isi fac rezervari timpurii, daca isi cumpara pachete complete inainte de aparitia catalogului. 


Si ce poate fi mai placut in aceasta perioada a anului, cand afara bate un vant rece si ploua cu stropi aproape inghetati, decat sa stai in casa, la caldura, cu ceasca de ceai in mana, cu ochii in monitor, cautand cele mai bune oferte early booking 2015 de la Genius Travel? Poti visa liber la nisipuri fine, la mari involburate, la munti maiestuosi, la explorarea unor lumi noi, la vizitarea unor muzee celebre, la peisaje de o maretie si o frumusete de basm, la orice tara a lumii, la orice oras de pe pamant, fara teama ca visul nu se va implini. Cu ajutorul ofertelor early booking, care pot avea reduceri de pana la 30-40 % fata de pretul din catalog al vacantelor, turistul isi poate face chiar mai multe rezervari pe an sau poate face din vacanta de vara o vacanta de vis, ale carei amintiri nu se vor sterge niciodata din memorie. 

Pe biroul meu se afla nu o ceasca de ceai, ci una de cafea, insa asta nu ma impiedica sa visez la fel de frumos... Cu cat este mai frig afara, cu atat visez mai tare la tari calde, la insoritul Egipt, la plimbari pe corabiile desertului, la nisipurile sale unice, la piramidele ce inca incita si incanta, la pietele care atrag milioane de vizitatori anual, la peisajele uluitoare pe care aceasta tara lasa turistii sa le descopere pas cu pas. Daca as prinde oferta early booking de la Genius Travel, probabil Egipt as alege sa vizitez, iar banii castigati din reducerile oferite celor ce fac rezervari timpurii s-ar duce toti pe cadouri inedite pentru prietenii din tara, pe cumparaturi facute prin pietele ce arata exact asa cum imi imaginam in copilarie, pe cand citeam despre aventurile eroilor celor 1001 de nopti, despre femeile frumoase ce se acopereau cu voaluri de matase, despre califi bogati si buni la suflet, despre incantatoarele povesti soptite la ceas de seara de Seherezada. :)

Mi-as face un moft mai vechi si as alege un hotel de 5 stele, probabil Hotel Melia Sharm, din 
Sharm El Sheikh , Egipt. Situat in zona "Montazah Ras Nasrani Bay", de-a lungul ţărmului Mării Roşii, la doar 7 km de Aeroportul Internaţional Sharm El Sheikh şi de Na ama Bay, in imediata apropiere fiind zona de magazine şi bazaruri,.Melia Sharm oferă servicii de primă clasă şi facilităţi deosebite. Este amplasat pe plaja privata şi ofera o vedere uimitoare spre Insula Tiran, renumită pentru scuba diving si snorkeling. Cine nu si-ar dori sa isi petreaca vacanta intr-un asemenea loc, inconjurat de ape cristaline si peisaje miraculos de frumoase, alaturi de facilitati ultramoderne, care sa permita fiecarui turist sa se simta intr-un paradis terestru? Haideti sa profitam de ofertele early booking .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu