joi, 5 februarie 2015

Nunta de vis cu artificii

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viata unui cuplu. Ea reprezinta prima piatra pusa la intemeierea unei familii, unirea a doua persoane pentru tot restul vietii lor, atat in clipele de bucurie cat si in cele mai putin fericite. La nunta e musai sa existe focuri de artificii, atat la propriu, folosindu-le pe cele destinate unui asemenea moment (veti vedea mai jos la ce ma refer), cat si la figurat, marcand bucurie fara margini ce ii invaluie pe miri.

Atunci cand are loc un astfel de eveniment este necesara o petrecere, de preferat cat mai pompoasa, care sa nu dispara din memoria invitatilor prea curand (de preferat niciodata chiar). Tinerii nsuratei pregatesc un dans cu care sa impresioneze pe toata lumea, in general o melodie pe care o considera doar a lor, cea care le misca sufletele si le aminteste de cel mai frumos / romantic moment pe care l-au trait impreuna. Este de preferat sa existe si un tort, de preferat cu cat mai multe etaje posibile si multe, multe baloane care sa inveseleasca atmosfera si sa dea un aer de poveste fotografiilor ce vor fi facute.

Dar cele mai importante sunt desigur nelipsitele focuri de artificii pentru nunta.
Iar in aceasta categorie intra si artificiile de tort si tunurile de confetti, ale caror imagini reprezentative le puteti vedea pe site-ul Otimar dand clic pe linkul din acest articol. Veti remarca acolo o multitudine de modele de focuri de artificii pentru nunta, in forma de inima, jeturi ce tasnesc din podea, stele multicolore...

Asadar le propun tuturor indragostitilor ce isi doresc sa aiba parte de o nunta ca in povesti, sa verifice site-ul otimar.ro, unde vor putea gasi servicii ce includ rezervarea restaurantului, aranjamente florale pentru masini, pentru biserica, pentru mesele invitatilor sau lumanarile festive, decoratiuni festive cu diferite tipuri de baloane, invitatii de nunta, DJ, sonorizari de pana la optsprezece mii W, aranjamente de salon, efecte pirotehnice si desigur artificiile despre care v-am vorbit mai sus si care pe mine m-au cucerit definitiv. Totodata ei pot realiza intermedieri pentru servicii foto si video profesionale sau torturi personalizate, pentru ca viitorii miri sa nu mai fie nevoiti sa umble din loc in loc pentru a-si aranja toate treburile.

Niste cunostinte au folosit serviciile Otimar si tocmai din aceasta cauza vi-i recomand eu acum. Otimar nu doar a furnizat diferitele decoratiuni si artificii, dar au utilizat aceste elemente pentru atingerea unui nivel inalt in creativitate si stil. Pe site-ul lor puteti gasi si cateva sfaturi referitoare la perioadele in care nu se fac nunti, diferite informatii legate de actele necesare pentru intocmirea dosarului, ce acte mai sunt necesare in cazul in care unul dintre soti este cetatean strain si alte detalii referitoare la ziua depunerii dosarului. Iar pe langa toate astea, ei se ocupa si cu petreceri distractive pentru copii. Cand nu stii incotro sa te indrepti pentru a face din nunta ta cel mai frumos eveniment al vietii, poate ca Otimar este raspunsul cautat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu