joi, 9 aprilie 2015

Despre tobogane, copii, jucarii si primavara

Imi amintesc cu mare placere cum intr-un an, in chiar ziua de Pasti, m-am distrat nemaipomenit undeva langa blocul meu, intr-un parculet plin de tobogane. Aveam casa plina de musafiri, adulti veniti cu copii, catel si purcel, asa ca am profitat de aglomeratie si am fugit cu sora mea si cu alti cativa copii in parc, fara sa anuntam pe nimeni. Stiti cat este de placuta o asemenea zi pentru un copil? Aveam senzatia ca suntem liberi sa facem tot ce vrem; si nici macar nu voiam sa facem prea multe. Singurul nostru gand era sa ne distram la tobogane, sa radem si sa tipam oricat de tare ne-ar fi placut. Astazi, dupa 30 de ani, stiu ca este mult mai simplul, ca orice parinte ii poate oferi copilului sau tobogane copii de la Toyz.ro, la fel cum orice firma care se respecta si care intra zilnic in contact cu clientii poate instala intr-o curte cateva tobogane, pentru a face din fiecare vizita o experienta placuta. 

Sigur, daca tot vorbim despre ceea ce le place copiilor, poate ar fi bine sa amintesc aici ca pe site-ul  http://www.toyz.ro 
parintii, administratorii de gradinite, cei care detin diverse spatii unde se aduna copii, pot gasi o gama extrem de variata de jucarii, de la tobogane, leagane, balansoare, piscine, casute, corturi si pana la jucarii de interior, jocuri educative si chiar rechizite pentru prescolari si scolari, toate intr-un singur loc, ordonate frumos pe categorii, astfel incat navigarea sa fie usoara, iar cumparaturile sa poata fi facute in cel mai scurt timp. Sa nu uitam ca a venit primavara si copiii vor sta tot mai mult pe afara. Depinde doar de noi, adultii, daca experientele lor vor fi placute sau nu, daca se vor intoarce acasa incantati de ceea ce au trait, au experimentat si au invatat.

Poate ca ar trebui sa profitati de scurta vacanta de Pasti, de venirea primaverii si de pofta de joaca a copiilor pentru a le oferi tot ceea ce este mai bun, pentru a le face copilaria la fel de frumoasa pe cat am avut-o noi, cei din generatia cu cheia la gat. Iata si cateva Stiri despre jucarii, daca mai aveti nevoie de ceva pentru a va convinge ca perioada copilariei este cea mai frumoasa perioada a vietii si ca doar de noi, adultii, depinde dezvoltarea armonioasa a copiilor, a viitorului speciei umane. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu