luni, 18 mai 2015

Clinica Stomatologica Trident

Sunt cateva luni de zile de cand sora mea umbla cu copilul pe la diverse clinici de stomatologie pentru a-i pune gura la punct, pentru a rezolva toate problemele aparute odata cu intrarea in adolescenta. A avut o perioada in care "i-a fost lene" sa isi ingrijeasca dintii, sa ii spele asa cum ar fi normal dupa fiecare masa si s-a trezit in scurt timp cu cateva carii care i-au dat batai de cap si dureri infernale. Acum a terminat cu plombele, cu polizarile, cu durerile, insa vrea sa isi aranjeze intreaga dantura, asa ca ieri ne-am apucat sa cautam pe internet aparat dentar pret, pentru a ne face o idee si pentru a vedea unde este cel mai convenabil raport calitate/pret. Asa am ajuns sa dau peste medicul stomatolog Florin Lazarescu, cel care lucreaza la Clinica Stomatologica Trident si pe care multi il cunosc ca fiind imaginea Blend-a-med. Nu stiam foarte multe despre dansul, dar am aflat ca a scris o carte impreuna cu alti 6 medici stomatologi care fac parte din echipa de medici a clinicii Trident. Cartea a fost publicata de editura quintpub, se numeste Incursiune in estetica dentara si despre ea puteti afla mai multe urmarind acest video de prezentare:




Un amanunt important apare chiar pe coperta cartii lansate de catre medicul stomatolog Florin Lazarescu: Ada Condeescu, persoana publica importanta (mai e cineva care nu a auzit de ea in Romania?) si pacient al doctorului Lazarescu, prin insasi imaginea sa, ofera o garantie cartii pe care orice roman ar trebui sa o citeasca, stiut fiind faptul ca stam foarte prost pe plan mondial la capitolul dantura. Da, stiu, multi vor spune ca preturile practicate de catre medicii stomatologi sunt prea mari pentru veniturile romanului de rand si eu, in parte, voi aproba aceasta afirmatie. Cu toate astea, avand o prietena care are cabinet stomatologic (pacat ca este prea departe de orasul meu) stiu bine ca aceste preturi nu sunt scoase din burta, ci reprezinta realitatea pe care o traim cu totii. Materialele folosite in stomatologie sunt foarte scumpe, aparatura moderna este si ea extrem de scumpa, asa ca fiecare pret in parte este justificat. 



Trebuie doar sa intelegem ca nimic nu este mai de pret decat sanatatea, iar sanatatea se pastreaza ingrijindu-ne din cap si pana in picioare, de la dantura si pana la orice altceva. Daca doriti servicii stomatologice de buna calitate si daca doriti sa vedeti o lista de preturi pentru fiecare serviciu stomatologic in parte, intrati pe site-ul clinicii Trident. Acolo sunt afisate preturi pentru consultatii, tratamente de urgenta, odontologie, edodontie, pedodontie, implantologie, chirurgie, cosmetica dentara si multe, multe altele. Apeland la clinica Trident, veti observa ca serviciile sunt ale unor profesionisti cu experienta, ca personalul auxiliar este si el calificat si ca toate lucrarile sunt excelent realizate. Poate doriti sa va documentati si despre tratamente stomatologice in timpul sarcinii...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu