vineri, 29 mai 2015

Tombola Gradinita GoodStart, la AFI Palace Cotroceni

Gradinita privata GoodStart, dupa cum ii spune si numele, a pornit la drum cu un singur gand: sa investeasca in copilul de azi pentru viitorul de maine. Ce inseamna acest lucru? Copiii invata la gradinita Goodstart sa experimenteze realitatea in mod direct, prin joc si joaca, invata sa socializeze, sa isi dezvolte aptitudinile si potentialul nativ in rimt propriu, sa devina autonomi, sa isi dezvolte creativitatea. Toate astea si multe altele nu ar fi posibile fara efortul sustinut al unor educatori calificati care doresc sa aiba rezultate in domeniul educational, sa fie cu adevarat utili. In gradinita GoodStart intreg mediul ambiental a fost gandit in asa fel incat sa fie placut si prietenos, sa incurajeze exprimarea tuturor emotiilor, un mediu optim ce include nu doar programe educationale moderne, complexe si diversificate care sa favorizeze o dezvoltare armonioasa, ci si o alimentatie sanatoasa. Ei bine, mai multe detalii despre gradinita GoodStart puteti afla daca mergeti la AFI Palace Cotroceni, in zona patinoar - loc de joaca, unde a fost dat startul pentru cel mai nou program al gradinitei – Summer Camp. 


La standul gradinitei GoodStart din AFI Palace Cotroceni, in perioada 31 mai - 1 iunie 2015 se va desfasura o tombola cu premiiAcestea constau in vouchere dupa cum urmeaza:

2 x prima luna gratuita
2 x 5% reducere pentru prima luna
3 X 10% reducere pentru prima luna
3 x 15% reducere pentru prima luna
3 x 20% reducere pentru prima luna
1 x 25% reducere pentru prima luna
3 x optionale la alegere gratuit prima luna
3 x transport gratuit prima luna

Tombola se desfasoara in ambele zile, iar extragerea va avea loc, dupa eveniment – marti, 2 iunie 2015. Castigatorii vor fi contactati pentru a ridica premiile. Parintii si copiii sunt aseptati intre orele 10:00 si 22:30.

Trebuie sa stiti ca programul Summer Camp al gradinitei GoodStart se adreseaza parintilor care nu au unde sa isi duca copiii pe perioada vacantei de vara, cand gradinitele de stat sunt inchise. Pe parcursul lunilor de vara copiii vor avea ocazia de a experimenta o multime de activitati potrivite varstei lor, se vor juca mult si vor invata lucruri pe care acum probabil nu le stiu, caci gradinita privata GoodStart deschide drumul catre educatia de inalta calitate, performanta, indrumandu-i pe copii spre descoperirea artei de a-si utiliza cunostintele.

Iata cum isi prezinta gradinita GoodStart, printre altele, ideile prin care doreste sa investeasca in copilul de azi, pentru viitorul de maine: "Jocul reprezinta un mod esential in dezvoltarea mai multor abilitati ale copilului. Exista o multime de beneficii ale jocului la varsta prescolara: stimuleaza in continuare creativitatea si imaginatia; invata sa gandeasca si sa rezolve anumite probleme; dezvolta personalitatea; ajuta la dezvoltarea sociala a copilului." Fie ca doriti sau nu sa va inscrieti copilul la aceasta gradinita, sfatul meu este sa treceti pe la AFI Palace Cotroceni pentru a va bucura de activitati pentru copii si pentru a avea sansa la tombola gradinitei GoodStart.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu