duminică, 24 mai 2015

Wanda si Wanderful

Sunt oameni care trec prin viata ca rata prin apa, fara sa faca nimic si fara sa lase nimic in urma, nici macar parfumul unei amintiri. La polul opus sunt oamenii care stiu exact ce vor de la viata si lupta din toate puterile pentru a-si realiza visurile. Din aceasta a doua categorie face parte Wanda, o persoana dinamica, mereu surprinzatoare, ambitioasa, originala, mereu in cautarea perfectiunii fizice, psihice si sociale, cea care a creat Wanderful. Pentru a fi sincera pana la capat, trebuie sa va spun ca pana de curand nu auzisem de ea, iar acum caut pe internet tot ceea ce s-a scris, pentru a gasi raspunsul la o intrebare care ma framanta de cand am auzit prima data de Wanda si Wanderful: de unde isi iau unii oameni energia, de unde la vin atatea idei si cand au timp si energie pentru a le pune pe toate in practica. Daca nu voi reusi sa aflu raspunsul la aceste intrebari, cred ca imi voi lua inima in dinti si ii voi cere Wandei sa imi acorde un interviu, adica o voi trage de limba in mod oficial si ii voi trada secretele direct pe blogul meu. :)


Cine este Wanda? Wanda canta la chitara bass, percutie, studiaza inginerie de sunet, performeaza alaturi de DJ cu renume mondial, este producator pentru proiectul personal PRIISM alaturi de Miss Mavrik (UK), semnat cu KMS Records USA. Pe scurt, Wanda este deja cunoscuta ca fiind prima femeie DJ din Romania si are un stil unic, inconfundabil, original. Wanda este o fiinta care pare sa dispuna de resurse de energie inepuizabile. Face campanii de imagine prin care promoveaza sportul, activitati de outdoor, concepte de beauty si consulting de brand-uire artistica, evenimente si suport PR pentru locatii. Mi-au placut ideile ei si asocierea numelui Wanda cu numele platformei unde puteti gasi o multime de informatii interesante: Wanderful. Ce este Wanderful? Este o platforma online care are in spate o echipa de profesionisti din diverse domenii, nume mari pe care cei familiarizati cu aceasta lume le cunosc bine. 

In spatele Wanderful se afla dr Florin Juravle, medic primar chirurgie plastica, Marius Perte creativ director, Master traineri specializati in kinetoterapie, psiholog, psihonutritionisti, artisti tatuatori ai salonului Wanda Tatoo, Paul Balaneanu hairstylist trainer. Toate astea pentru ca Wanda are o viziune asupra lumii si doreste sa le fie de ajutor celor care cred in ea si in viziunea ei. Daca doriti sa va relaxati si cand iesiti in oras, nu doar cand navigati pe site-ul Wanderful, Wanda va asteapta in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor 20-28, la VersusCafe. DJ Wanda se bucura de foarte multe aparitii in presa mondena, dupa cum puteti observa intrand pe siteul Wanderful, este mereu surprinzatoare, implicata in diverse proiecte si transmite mesaje de toleranta si stil de viata sanatos. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu