miercuri, 9 decembrie 2015

Produse cosmetice ieftine

Fetelor, se apropie cu pasi repezi sarbatorile de iarna. Fiecare dintre voi isi va dori sa fie regina balului, cea mai frumoasa tipa de la petrecere. Ati inceput pregatirile? V-ati decis cu ce va imbracati? dar trusa de produse cosmetice? E bine pusa la punct? Are tot ce trebuie? V-ati luat incalzitor ceara? Dar ceara de epilat? Aveti un rug placut? Dar parfumul? Este de cea mai buna calitate? Sa nu uitati ca va trebuie si un decantor ceara, daca vreti sa fie totul bine, sa va descurcati rapid si in cele mai bune conditii. Acordati o atentie sporita pantofilor, mai ales daca aveti de gand sa mergeti in locuri unde se danseaza. Nu vreti sa va treziti cu bataturi sau dureri de picioare, nu-i asa? Degeaba folositi ceara de epilat, decantor ceara sau incalzitor ceara, daca stati toata seara pe scaun din cauza pantofilor nepotriviti. Nimeni nu va vedea ce picioare frumoase si ingrijite aveti, nimeni nu va admira pielea fina si mersul elegant. Daca sunteti in criza de timp, daca nu stati prea bine cu banii sau daca aveti incredere deplina in talentul vostru (sau al unei prietene), alegeti intotdeauna sa va aranjati parul acasa. Cine poate stii mai bine decat voi ce va doriti?


Nu uitati ca parul ingrijit reprezinta de fapt buletinul femeii, el spune multe despre fiecare dintre voi. Degeaba folositi produse cosmetice de cea mai buna calitate, degeaba sunteti epilate si parfumate, daca parul nu este bine aranjat, daca arata ca o matura ciufulita. Acelasi lucru putem spune si despre unghii. Femeile batrane obisnuiesc sa le sfatuiasca pe cele tinere sa fie atente la unghiile celorlati, caci asa isi vor da seama usor cu ce fel de oameni au de a face. Sa nu uitati ca si la unghiile voastre se vor uita altii. Mie mi s-a intampla sa vad femei rujate parfumate, cu un kilogram de amrgele la gat si cu unghiile murdare. Nu, asa ceva nu este permis in anul 2015, cand toata lumea are acces la apa calda, la sapun, la o pila de unghii si la o oja. Pentru unghiile murdare, neingrijite, cu oja sarita, nu exista scuze, cel putin nu din partea mea. Nu trebuie ca femeia sa aiba neaparat cele mai scumpe produse cosmetice. Unele se descurca de minune si cu cosmetice ieftine, caci le folosesc des si intotdeauna cu atentie, cu bun gust, cu eleganta. Da, chiar am cunoscut femei care foloseau cosmetice ieftine si care totusi aratau de parca tocmai iesisera din cel mai scump salon pentru doamne. Se poate. Trebuie doar sa vrei!

Magazinul amalia.ro va pune la dispozitie o multime de produse cosmetice ieftine. Le puteti comanda cu plata ramburs. Daca nu ati mai comandat de pe internet pana acum, la sectiunea informatii utile veti gasi tot ceea ce va trebuie. Desigur, toate astea sunt potrivite si pentru cei ce detin un salon de infrumusetare. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu