marți, 26 ianuarie 2016

Cea mai buna firma de seo din Romania

Multi se intreaba care este cea mai buna firma de seo din Romania (search engine optimization). Un raspuns clar si colectiv cu greu se poate obtine, caci lauda de sine a capatat in ultimii ani o amploare incredibila. Vad o multime de firme nou aparute care se bat cu pumnii in piept ca se pricep la seo, ca ofera content marketing, ca pot aduce cele mai bune rezultate posibile. Dupa atatia ani petrecuti in online, cred ca am tot dreptul sa ma indoiesc de talentele unora dintre angajatii acestor firme. O firma care nu isi poate optimiza propriul site, care nu are continut valoros pe el, care nu poate dovedi ca a avut deja niste rezultate concrete, nu este prea credibila in ochii mei. Spre deosebire de aceste firme fantoma, aparute peste noapte, eu ii apreciez si admir pe specialistii dwf.ro. Despre ei pot spune ca se pricep bine la seo, ca au multi clienti care pot confirma ca au avut rezultate spectaculoase, ca se pricep la content marketing. Daca m-ar intreba cineva, probabil despre ei as spune ca sunt cea mai buna firma de seo din Romania, ca este cea care adopta cele mai potrivite proceduri si strategii pentru a oferi rezultate concrete, palpabile. 

Daca as fi proprietar de magazin online, cu siguranta la ei as apela. Poate ca intai as citi materialele existente pe blogul dwf.ro (sunt extrem de utile si bine scrise, pe intelesul tuturor), apoi as lua legatura cu specialistii seo de la dwf.ro
pentru a trece la fapte si a-mi aduce firma intr-o pozitie cat mai buna in ochii motoarelor de cautare. Acest lucru ar insemna pentru magazin o vizibilitate mai mare si, implicit, mai multe vanzari ale produselor / serviciilor. Materialul existent pe blogul dwf.ro reprezinta un fel de ghid pentru orice incepator (si nu numai), pentru orice posesor de magazin online. Daca doriti sa aveti cu adevarat rezultate bune, apelati la cea mai buna firma de seo din Romania.

"2012
Am dezvoltat prima platforma de crowdsourcing din Romania. Ajungand astazi la peste 200.000 de oameni si la un sistem tehnologic avansat, platforma este solutia ideala daca ai un proiect care implica un volum mare de actiuni care nu pot fi automatizate. Prin sistemul de crowdsourcing, companiile beneficiaza de o solutie rapida, scalabila, si la costuri reduse pentru colectarea, curatarea si categorizarea datelor cu operatori umani.

2013
Astfel, a luat nastere agentia, care pune la dispozitia clientilor sai 2 solutii complete: cresterea vizibilitatii siteului prin SEO (Search Engine Optimization) si eliminarea rezultatelor negative din Google prin ORM (Online Reputation ManSEOagement). Elementul definitor al strategiilor nostre de optimizare esteaccentul pe Brand, adica elemente care pozitioneaza un site in "ochii" Google drept Brand.

2014
Imbunatatind permanent procesele de lucru, pentru eficientizarea activitatilor si atingerea rezultatelor, am realizat parteneriate cu grupuri de media precum Adevarul Holding, Ringier, Intact si am integrat furnizori premium pentru serviciile de copywriting. Reusim astfel sa producem continut specializat, de calitate si sa-l publicam in Reteaua de parteneri media DWF, in beneficiul clientilor nostri.

2015
Am depasit numarul de 2.000 proiecte de crowdsourcing realizate, in care le-am oferit clientilor nostri cea mai pretioasa resursa: timpul. Ca mod de lucru, un proiect este fragmentat in zeci de actiuni la care lucreaza mai multi oameni simultan. Reusim prin aceasta tehnologie sa finalizam proiecte considerate imposibil de realizat, intr-un tip record si asigurand in acelasi timp calitatea rezultatelor.

2016
Suntem singura agentie care tine cont de toti factorii de ranking utilizati de motoarele de cautare: elementele on-page, profilul de linkuri si semnalele de brand ale utilizatorilor. Acest lucru se reflecta in campaniile de succes realizate pentru clientii nostri."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu