vineri, 29 ianuarie 2016

Promotii, cadouri si concursuri interesante

Luna februarie se anunta inca de pe acum a fi o luna plina de promotii, cadouri si concursuri interesante. Asta numai pentru cei care urmaresc firma Acaju prin site-ul lor, Acolo puteti gasi pe tot parcursul anului canapea extensibila (http://www.acaju.ro/canapele-extensibile/), coltar de bucatarie, set de canapea cu fotolii, sezlonguri, tabureti, iar incepand din februarie si multe promotii. Acaju sarbatoreste in luna februarie 10 ani de activitate. In tot acest timp au reusit sa faca peste 30000 de familii fericite, caci si-au ales pentru casele lor mobila si canapele Acaju. Mie 10 ani de activitate neintrerupta mi se par a fi foarte multi, tinand cont de vremurile tulburi pe care le traim. Faptul ca vor sa isi rasplateasca prin cadouri si promotii clintii fideli ma bucura si ma face sa ii recomand. As incepe prin a va spune ca veti putea gasi atat canapele extensibile clasice, cat si o noua colectie de mobila tapitata. Este usor de gasit pe site-ul acaju printr-o simpla cautare a cuvintelor "scandinavian style". Eu, daca m-as decide sa mai fac ceva schimbari prin casa in luna februarie, probabil ca mi-as cumpara o canapea extensibila si un coltar de bucatarie. Voi ce ati alege?


"SERVICII ACAJU
LIVRARE ORIUNDE IN ROMANIA, INDIFERENT DE VALOAREA COMENZII
DESCHIDEREA COLETULUI LA LIVRARE, E PE INCERCATE, AI POSIBILITATEA SA TE ASIGURI CA A AJUNS LA TINE PRODUSUL COMANDAT FARA DAUNE LA TRANSPORT
GARANTIE DE RETUR 60 DE ZILE, DACA NU TI SE POTRIVESTE IL POTI RETURNA IN 60 DE ZILE DE LA RECEPTIE
INTRE 2 SI 6 RATE, FARA DOBANDA, PRIN CARDURILE DE CUMPARATURI EMISE DE BRD, RAIFFEISEN, BCR, TRANSILVANIA, CREDITE EUROPE BANK, GARANTI, ALPHA BANK".  Iata ca exista si alte avantaje pentru clientii care aleg mobila Acaju, lucru care nu se intampla la toate firmele din tara. Si atunci, de ce sa nu alegem Acaju? Tinand cont si de faptul ca fiecare piesa de mobilier de pe acaju.ro este atat de confortabila, eu cred ca merita sa va aruncati un ochi pe acolo si, in masura in care va atrage ceva, sa profitati din plin de ofertele, concursurile si promotiile pe care le vor avea. Sincera sa fiu, noi avem in sufragerie o canapea extensibila care cere sa fie inlocuita cu una noua, insa ne-am aglomerat cam tare in perioada sarbatorilor si inca asteptam sa ne revenim. Nu stiu daca vom reusi inainte sa se termine luna februarie, dar sper ca printre cititorii mei sa existe persoane care se vor bucura de informatiile din acest articol. 

Iata cateva modele de canapele extensibile care imi fac mie cu ochiul:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu