joi, 11 februarie 2016

Omul de afaceri Adrian Mazilu

Adrian Mazilu, inceputuri

Nu a trecut foarte mult timp de cand am auzit pentru prima data in viata despre omul de afaceri Adrian Mazilu, insa am fost impresionata de parcursul sau si mi-am dorit sa spun lumii povestea lui, in speranta ca ii va inspira si pe altii sa invete, sa munceasca, sa lupte pentru visurile lor, dar mai ales sa aiba incredere in judecata lor, in fortele proprii si, de ce nu, in noroc, caci si el e parte din succesul unui om. Adrian Mazilu era student cand a intrat in caruselul vanzarilor. Cu luciditatea care il caracterizeaza, a inteles rapid ca acest domeniu i se potrivea perfect, ca ii aducea avantaje atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Adrian Mazilu a pornit la drum ca simplu agent de vanzari la o societate de investitii financiare. In fisa postului ii era impus un singur lucru: sa promoveze si sa vanda serviciile companiei potentialilor investitori. La prima vedere pare un lucru simplu, insa doar cei care au incercat sa faca acest lucru stiu cat de greu este sa faci oamenii sa te asculte si sa ii convingi ca produsele / serviciile tale sunt cele mai bune, mai sigure, mai rentabile. 


Adrian Mazilu, promovarea

Adrian Mazilu isi intinsese aripile si se pregatea de zbor. La inceputul anului 2009, domeniul Piete de capital ii speria pe multi, caci ideea generala era ca exista un grad mare de incertitudine si risc financiar cand vine vorba despre tot ceea ce inseamna servicii in acest domeniu. Adrian Mazilu nu doar ca nu s-a speriat, dar s-a simtit ambitionat sa munceasca mai mult si mai bine, sa se foloseasca de resursele cu care natura l-a inzestrat, caci simtise din prima clipa cat de bine i se potriveste aceasta profesie. Dovezile ca nu se inselase au venit rapid, la numai 3 luni, cand a ajuns sa conduca o echipa de vanzari. Pas cu pas a urcat Adrian Mazilu pe scara ierarhica, ajungand ca in anul 2013 sa detina cel mai mare portofoliu de sume investite pe piata CFD-urilor in Romania. Din acest punct i s-au deschis noi si noi orizonturi, ceea ce a facut ca in anul 2014 sa reuseasca sa intreprinda un parteneriat pe piata de capital din Romania si sa aiba in subordine o echipa de vanzari formata din aproximativ 100 de oameni. 

Adrian Mazilu, omul de afaceri

Adrian Mazilu este dovada clara si vie a faptului ca se poate. Daca iti doresti cu adevarat, daca isi faci toate temele si daca lupti pentru visul tau, este imposibil sa nu reusesti. Anul 2015 a fost pentru acest tanar de succes momentul de cotitura, momentul cheie. Atunci a pus bazele proiectului Sales Point, un proiect despre care vom mai auzi vorbndu-se in viitor. Este vorba despre un parteneriat cu broker-ul international Trade1000. Iata ce spune Adrian Mazilu despre proiectul sau de suflet, Sales Point:
"Am urmarit sa aduc toate aceste lucruri la un loc si sa ofer traderilor o experienta mult mai placuta si mai rapida de tranzactionare. In acest fel, timpul dedicat informarii creste semnificativ, iar investitiile pot avea loc in mod inteligent. Marele atu al companiei nou-lansate este colaborarea cu compania internationala Trade1000. Aceasta vine cu o vasta experienta domeniul brokerajului, cu o echipa cu calitati exceptionale si cu analisti profesionisti."



Iata si un filmulet interesant:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu