luni, 11 aprilie 2016

Omul gospodar isi cumpara vara centrala termica

Omul gospodar isi cumpara vara centrala termica si iarna sta pe canapea tolanit, lenevind la caldura cu ochii in televizor sau intr-o carte buna. Candva, cei care aveau centrale termice vaillant puteau fi considerati bogatasi, dar acum nu mai este cazul, caci mai tot omul isi poate permite sa cumpere o centrala vaillant, sa se bucure de caldura pe care o degaja in iernile geroase de pe la noi. Pentru cei care nu ma cred, recomand un clic pe linkul catre pagina unde sunt afisate preturi centrale termice Vaillant. Veti vedea ca, fiind vorba despre o investitie pe termen lung, atat de necesara intr-o casa (desigur, poate fi la fel de bine instalata intr-un birou sau in alte tipuri de cladiri), acest pret centrale termice vaillant nu este deloc mare. Noi am aflat tarziu despre aceste centrale termice vaillant si tare as vrea sa pot da timpul inapoi pana la momentul in care am schimbat centrala termica. Acum stiu sigur ca mi-as cumpara o centrala vaillant, probabil chiar modelul Vaillant Ecotec Pro 24 kw ("condensare este mai eficienta, mai durabila şi mai uşor de utilizat decât a fost vreodată. Sunt atat de compacte incat pot fi montate în cel mai mic spaţiu, şi cu toate acestea, sunt foarte eficiente furnizand în mod fiabil încălzire centrală şi apă caldă caselor cu o singură familie sau cu mai multe apartamente. ").


Le-as recomanda tuturor sa tina cont de cele cateva dintre criteriile de achizitie ale unei centrale termice, sa nu se repeada, cum am facut noi, la prima centrala termica iesita in cale. Le puteti vedea daca dati clic pe cuvintele subliniate. Despre orice altceva legat de pret centrale termice vaillant sau de caracteristicile fiecareia puteti afla de pe site-ul berluni.ro. 

"Avantajele centralelor termice Vaillant cu tehnica condensării: Sistem de amestec aer-gaz cu reglaj pneumatic la ecoTEC pro. Pompa cu eficiență ridicată. Management inteligent al funcțiilor centralei inclusiv programe de siguranță și testare. Schimbătorul de căldură în condensare, integral din oțel inoxidabil. Arzător din oțel inoxidabil. Control integrat al unei pompe externe de încălzire/pompă de circulație. Sistem ProE. Schimbătoare de căldură pentru preparare ACM din 13,19,27 si 35 placi. Funcția de confort prezentă."
"CENTRALE TERMICE VAILLANT NR. 1 ÎN LUME
Vaillant este lider de piață la nivel global în domeniul tehnologiei instalațiilor de încălzire.
Vaillant oferă clienților săi din întreaga lume sisteme ecologice de încălzire cu un consum redus de energie, bazate în mare parte pe surse de energie regenerabile. Portofoliul de produse cuprinde sisteme de încălzire pentru clădiri cu consum redus de energie."
Avantaje in a cumpara de la berluni.ro?
"Siguranța căminului
Respectăm cu rigurozitate normele tehnice de instalare, autorizare si reparare
Distribuitor autorizat
Cumpără produse originale și beneficiază de service si garanție chiar la Berluni
Experiență
Echipe de montaj și service cu peste 10 ani experiență".
"Costul de transport este calculat individual pentru fiecare produs in parte in functie de adresa de livrare. Valoarea costului de transport este afisata in momentul completarii datelor de cont si adresei de livrare. Anumite produse beneficiaza de transport gratuit in anumite localitati sau chiar in toata tara."
"Produsele se livreaza in ambalajele originale, insotite de factura in original, chitanta sau bon fiscal, certificat de garantie si instructiuni de utilizare acolo unde este cazul."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu