luni, 11 aprilie 2016

Transport persoane Italia

Grupul Eurolines organizeaza tot mai des plecari Italia, caci cererea creste constant. O mare parte dintre persoanele interesate de Transport persoane si Curse Romania Italia sunt cei care lucreaza acolo si care isi petrec in tara concediile (sau rudele acestora cand merg in vizita), iar cealalta parte a persoanelor interesate este reprezentata de turistii dornici sa viziteze una dintre cele mai frumoase si mai incarcate de istorie tari din lume. In evul mediu si in timpul Renasterii, in Italia curtile nobiliare au adus cei mai buni artisti, carturari si arhitecti, iar acestia au lasat in urma lor un imens patrimoniu de picturi, monumente, dar si diverse opere muzicale sau literare. Italia este, prin excelenta, o tara in care nu te poti plictisi, caci la tot pasul poti descoperi ceva de vizitat, de admirat, de fotografiat. Apeland la cursele de transport persoane Romania Italia puse la dispozitia clientilor de catre grupul Aerolines, puteti beneficia de o calatorie in deplina siguranta si de un pret imbatabil. 



"Pentru ca tu esti in centrul preocuparilor noastre, dorim sa-ti oferim cele mai variate produse, precum si cea mai complexa oferta a partenerilor nostri.
Anticipam dorintele tale, de aceea investim constant in tehnologie si profesionalism. Cream, dezvoltam si implementam sisteme de rezervari performante, sisteme de monitorizare a flotei, de gestionare a datelor, toate adaptate nevoilor de business specifice acestei industrii. 
Eforturile noastre sunt indreptate catre eficientizarea si imbunatatirea serviciilor, catre personalizarea ofertelor in functie de tipologia fiecarei persoane careia ne adresam. 
Suntem recunoscuti pentru faptul ca putem satisface cele mai atipice si complexe cereri de servicii turistice datorita multitudinii de "instrumente" pe care le avem la dispozitie: autocar, avion, turism, principalele sisteme de rezervari on line existente in piata turistica, rent a car si taxi. 
Toate acestea ne pozitioneaza ca singurul furnizor de servicii turistice complete din Romania!"


Pentru cei interesati de plecari Italia, am selectat cateva informatii dupa care sa se ghideze atunci cand isi vor alege destinatia finala, zona din Italia pe care doresc sa o viziteze sau unde doresc sa isi petreaca vacanta: "Datorită întinderii mari pe longitudine și datorită configurației interne predominant montane, clima Italiei este deosebit de diversă. În mare parte din regiunile nordice și centrale continentale, clima are caracteristici de la subtropicale umede până lacontinentale umede și oceanice. În particular, clima văii Padului este predominant continentală, cu ierni geroase și veri călduroase. Zonele de coastă din Liguria, Toscana și mare parte din sud se potrivesc cel mai bine stereotipului de climă mediteraneană. Condițiile climatice din zonele peninsulare de coastă pot fi foarte diferite de cele ale zonelor mai înalte și ale văilor din interior, în special în lunile de iarnă, când la altitudinile mai înalte tinde să fie mai rece, mai umed și adesea să cadă zăpadă mai abundentă. Regiunile de coastă au ierni blânde și veri în general uscate, deși în văi și în câmpii, vara tinde să fie călduroasă. Temperaturile medii pe timp de iarnă variază de la 0 °C în Alpi până la 12 °C în Sicilia, iar mediile pe timp de vară se încadrează între 20–30 °C". (sursa wikipedia Italia). 

Mai multe detalii despre Italia, despre transport persoane Italia, despre transport persoane Romania Italia, gasiti pe site-ul oficial al Aerolines.
V-ati facut bagajul pentru plecari Italia? Nu uitati ca autocarele Eurolines au aer conditionat si cel putin trei soferi, astfel incat cursa sa dureze cat mai putin timp. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu