vineri, 22 aprilie 2016

Saboti medicali

Stiati ca tot mai multe firme din tara noastra ofera angajatilor, pe langa alte facilitati, saboti medicali? Piciorul sta foarte comod in ei si nu transpira excesiv, asa cum se intampla cu alte tipuri de incaltari. Sunt ganditi special pentru persoanele care stau mult in picioare (in fabrici, in saloanele de infrumusetare, in supermarketuri, in industria farmaceutica, in industria alimentara, in spitale si laboratoare...). Saboti medicali si papuci medicinali ieftini online se pot gasi usor pe site-ul Dispotrading.ro. Sunt confectionati din piele sau din microfibra, sunt de o calitate exceptionala si au preturi excelente. Marimile sunt cuprinse intre 35 si 46. Imi aduc aminte de vremurile cand tanjeam dupa o asemenea pereche de saboti medicali, caci intuiam cat de comozi erau. Observasem ca toti medicii si toate asistentele din spitale purtau asa ceva, insa eu chiar nu stiam pe atunci de unde as putea face rost. Acum e mult mai simplu: e destul sa intru pe site-ul Dispotrading.ro, sa imi aleg perechea de papuci medicinali si apoi sa finalizez comanda. 

miercuri, 20 aprilie 2016

Piese auto Hyundai

Ne-am intalnit intamplator prin cartier si i-am luat cu mine la cumparaturi. Sotul meu a intrat in magazin, eu am ramas afara cu cainele si cu cei doi nepotei. Ca sa nu ne plictisim, i-am invitat sa imi spuna marcile de masini observate in parcarea uriasa. Am descoperit ca habar nu aveau, desi tatal lor isi castiga paine invartind de volan, iar acasa au o masina frumoasa, la care tatal lor tocmai schimbase niste piese auto Hyundai ieftine (acum stiti si ce masina au). Mai mult tarand cainele prin soarele amiezii, m-am straduit sa le explic copiilor ce reprezinta siglele prezente pe masini, sa le pronunt corect numele fiecareia, sa ii pun sa repete si ei pentru a ma asigura ca nu uita. Nu le-am vorbit despre piese auto Hyundai originale, nici despre piese auto Hyundai pret, cu toate ca prin minte mi-a trecut o scurta amintire legata de constatarile sotului meu: tot ceea ce imi place cu adevarat are in mod sigur un pret exorbitant. Dar nu era cazul sa le vorbesc unor copii despre asa ceva, la acel moment. Voiam doar sa poata recunoaste pe strada o masina doar vazandu-i sigla, asa ca am lasat in grija barbatilor obligatia de a le vorbi celor mici despre piese auto Hyundai si despre motivul pentru care duminica am plecat cu totii atat de tarziu la gradina zoologica. :)

sâmbătă, 16 aprilie 2016

Weekend placut!

In aceasta dimineata m-a trezit soarele. Mare, cald si luminos, mi-a mangaiat pleoapele si m-a sarutat. Am stiut din prima clipa ca voi avea un weekend placut, chiar daca nu mi-am terminat treburile si daca voi petrece o parte din zi muncind. Voua va doresc weekend placut! Si sa va bucurati de acest soare cald, frumos si luminos! Buna dimineata!

miercuri, 13 aprilie 2016

Becuri auto H7

Nu mi-as fi imaginat niciodata ca voi ajunge sa scriu pe blog despre becuri auto H7, tinand cont de faptul ca eu nu am masina si nu ma pricep prea bine nici la insurubat un bec pentru lustra (desigur, nu trebuie sa ma credeti chiar pe cuvant, mai ales ca am invatat la liceul energetic). Dar am senzatia ca voi deveni experta pana la urma, daca mai tin geamul deschis sa aerisesc tocmai cand vecinii mei isi spala masinile si discuta despre tot felul de probleme tehnice ale autovehiculelor si despre cum isi schimba ei, acasa ori in service, niste becuri H7. Astfel am aflat ca pentru domeniul auto se fabrica si comercializeaza doua tipuri de becuri: becuri cu xenon si becuri cu halogen. Becurile auto clasice sunt cele cu halogen, care impratie o lumina galbena. Becurile moderne sunt becurile cu xenon. Acestea, din cate am inteles, se bazeaza pe principiul descarcarii gazoase (nu ma intrebati mai mult de atat, ca nu stiu) si, in functie de temperatura (masurata in Kelvini) poate raspandi diferite culori: alb, albastru sau mov. Sfat pentru colegii bloggeri: asta inseamna sa impartasesti cu cititorii tai cunostintele acumulate. :)

Bannere publicitare

Ce sunt aceste bannere publicitare si cui folosesc ele? Un banner este o bucata mare din PVC sau panza, asezata strategic in zone aglomerate, pe cladiri sau deasupra unei strazi importante, cu scopul precis de a face cat mai vizibil un slogan, un desen, o reclama. Desigur, banner este si patratelul din dreapta paginii mele de blog, doar ca el este virtual, insa scopul sau ramane acelasi; reprezinta o reclama pentru o anumita firma. Tin minte ca in primul meu an de blogging toata lumea ma sfatuia sa imi fac un banner si sa imi rog prietenii sa il puna pe blogurile lor. Nu ma pricepeam la asa ceva, asa cum nu ma pricepeam la nimic din ceea ce tine de partea tehnica a unui blog. Am gasit din intamplare pe blogul unei prietene un desen care se potrivea perfect ideii mele si mi l-am insusit (cerand voie, desigur), insa a fost nevoie sa mai treaca vreo trei ani pana am gasit pe cineva sa transforme desenul in banner, caci nu voiam sa deranjez oamenii pentru "nimicurile" mele. Dupa cum usor va puteti da seama, nici acum nu sunt in masura sa dau sfaturi pentru realizarea unui banner, asa ca pun link spre cei care sunt mai priceputi si care va pot fi de folos daca aveti nevoie de bannere publicitare. 

luni, 11 aprilie 2016

Scaune cu masaj

Va spun sincer ca atunci cand am auzit pentru prima data de existenta unor scaune cu masaj, am ras in hohote si m-am intrebat cui folosesc. Astazi, dupa atatia ani petrecuti la birou, cu ochii intr-un monitor, ma intreb ce mai astept, de ce nu imi comand si eu niste scaune cu masaj ieftine. Doar cei care lucreaza la birou, care stau intepeniti pe un scaun opt ore sau chiar mai multe, stiu ce inseamna sa ai dureri de spate si sa iti doresti din tot sufletul scaune masaj pret de macar cateva minute pe zi, sa te dezmortesti si sa revii la starea initiala. De exemplu, citeam pe site-ul komoder.ro ca firma Panasonic produce de peste 40 de ani scaune cu masaj. De ce oare la noi in tara au aparut atat de tarziu, mai ales ca cerere sigur ar fi existat imediat? Firma Panasonic a adus inovatii importante acestor scaune de masaj, facandu-le sa fie astazi printre cele mai căutate datorita calităţii, durabilităţii şi designului lor. Dar nu doar aceasta firma produce scaune masaj. Printre numele importante din domeniu mentionez branduri precum Inada, Humantouch, iRest si Tokuyo, toate avand ceva in comun: scaune masaj ieftine si de buna calitate.

Transport persoane Italia

Grupul Eurolines organizeaza tot mai des plecari Italia, caci cererea creste constant. O mare parte dintre persoanele interesate de Transport persoane si Curse Romania Italia sunt cei care lucreaza acolo si care isi petrec in tara concediile (sau rudele acestora cand merg in vizita), iar cealalta parte a persoanelor interesate este reprezentata de turistii dornici sa viziteze una dintre cele mai frumoase si mai incarcate de istorie tari din lume. In evul mediu si in timpul Renasterii, in Italia curtile nobiliare au adus cei mai buni artisti, carturari si arhitecti, iar acestia au lasat in urma lor un imens patrimoniu de picturi, monumente, dar si diverse opere muzicale sau literare. Italia este, prin excelenta, o tara in care nu te poti plictisi, caci la tot pasul poti descoperi ceva de vizitat, de admirat, de fotografiat. Apeland la cursele de transport persoane Romania Italia puse la dispozitia clientilor de catre grupul Aerolines, puteti beneficia de o calatorie in deplina siguranta si de un pret imbatabil. 

Omul gospodar isi cumpara vara centrala termica

Omul gospodar isi cumpara vara centrala termica si iarna sta pe canapea tolanit, lenevind la caldura cu ochii in televizor sau intr-o carte buna. Candva, cei care aveau centrale termice vaillant puteau fi considerati bogatasi, dar acum nu mai este cazul, caci mai tot omul isi poate permite sa cumpere o centrala vaillant, sa se bucure de caldura pe care o degaja in iernile geroase de pe la noi. Pentru cei care nu ma cred, recomand un clic pe linkul catre pagina unde sunt afisate preturi centrale termice Vaillant. Veti vedea ca, fiind vorba despre o investitie pe termen lung, atat de necesara intr-o casa (desigur, poate fi la fel de bine instalata intr-un birou sau in alte tipuri de cladiri), acest pret centrale termice vaillant nu este deloc mare. Noi am aflat tarziu despre aceste centrale termice vaillant si tare as vrea sa pot da timpul inapoi pana la momentul in care am schimbat centrala termica. Acum stiu sigur ca mi-as cumpara o centrala vaillant, probabil chiar modelul Vaillant Ecotec Pro 24 kw ("condensare este mai eficienta, mai durabila şi mai uşor de utilizat decât a fost vreodată. Sunt atat de compacte incat pot fi montate în cel mai mic spaţiu, şi cu toate acestea, sunt foarte eficiente furnizand în mod fiabil încălzire centrală şi apă caldă caselor cu o singură familie sau cu mai multe apartamente. ").

Programari Centrul Medical Memormed

Programare Centrul Medical Memormed? Nimic mai simplu in anul 2016, cand totul este la un clic distanta. Daca nu este vorba despre o urgenta care face diferenta intre viata si moarte (pentru asa ceva se apeleaza la 112), oricine isi poate face Programari si analize Centrul Medical Memormed, iar sfatul meu este sa o fceti din timp, sa nu lasati pe maine ceea ce puteti face astazi. O verisoara de-a mea se tot plangea de dureri de umar de la un timp. Familia o batea la cap sa isi faca o Programare Centrul Medical Memormed, sa vada de unde vine acea durere si de ce ii tot amorteste mana. Incapatanata si probabil speriata, a amanat aproape o luna sa fie vazuta de un medic. Pana la urma, nemaisuportand durerile si presata de insistentele noastre, a decis sa faca pasul. Spre norocul ei si spre usurarea noastra, nu era decat o mica luxatie a umarului, capatata probabil pe la zumba sau pe unde mai merge ea sa faca miscare si sa slabeasca, insa ar fi putut fi orice altceva si boala s-ar fi putut agrava in respectiva luna. De aceea insist acum. Ai nevoie de programare la medic? Apeleaza la Consultaclick.ro.

Bilete de avion de la o agentie de turism

Mi-am cumparat intotdeauna bilete de avion de la cate o agentie de turism si probabil la fel voi proceda si in continuare, numai ca acum, dupa atatia ani petrecuti in mediul online, sunt mai selectiva si stiu cu exactitate de la care agentie vreau sa imi iau bilete de avion. Important este ca am banii necesari si sa ma decid spre care destinatie vreau sa ma indrept mai intai, ca restul se rezolva cat as spune "clic". Pe site-urile agentiilor de turism poti gasi nu doar bilete de avion, ci si diverse informatii despre circuite turistice, despre destinatii mai mult sau mai putin exotice, despre tot ceea ce poti descoperi intr-un loc, atat in materie de restaurante, baruri, cluburi si alte localuri destinate distractiei, cat si in materie de obiective turistice pentru care tot mai multi oameni se urca in avion si zboara pana in colturile (sic) pamantului. Gasiti circuite turistice ieftine pe site-ul J'info Tours, daca doriti sa vedeti portiuni de lume, sa faceti mii de fotografii, sa va incarcati de bucurie si de istorie, sa admirati peisaje de vis sau pur si simplu sa va relaxati intr-o scurta vacanta departe de griji, de probleme, de tot ceea ce va oboseste in timpul anului.

sâmbătă, 9 aprilie 2016

Carti din librarie online

De cand ma stiu m-am oprit mereu, gura-casa sau cumparator inrait, in dreptul tarabelor cu carti din centrul orasului, in putinele librarii pe care Ploiestiul le-a avut (nu stiu de ce am impresia ca in acest moment - anul 2016 - nu mai exista nici macar una), in anticariate si oriunde exista cel putin o carte de citit. De cand am atatea bloguri si stau atat de mult in casa, mi-am schimbat putin obiceiurile, in sensul ca nu mai colind prin oras pentru a rasfoi si a cumpara carti, ci fac acest lucru prin cate o librarie online. Pe bloguri am scris zeci de articole despre cartile pe care le-am citit, dar si pentru a indemna oamenii sa citeasca, sa nu renunte la a visa alaturi de autori mai mult sau mai putin cunoscuti, sa cumpere copiilor carti, caci fara ele vor fi mai saraci spiritual si vor avea mult mai putine cunostinte generale despre lume, despre viata, despre ei insisi. Stiu, inca nu am scris despre miile de carti pe care le-am devorat candva, nu am scris nici macar despre Moleskine, dar sper sa am timp sa o fac. Deocamdata citesc carti online (am vreo 20 salvate in calculator) si ma straduiesc sa gasesc timp pentru cele trei carti comandate luna trecuta dintr-o librarie online.

luni, 4 aprilie 2016

O zi superba!

O zi superba sa aveti! A mea a inceput deja: cu o cafea aromata, cu soarele care mi-a batut cald in geam si cu o gasca de pisicute calcandu-mi pe urme. :)