marți, 31 ianuarie 2017

Traducere, apostila si supralegalizare

Sunt multe situatii in care diverse autoritati cer oamenilor sa aiba apostila pe diferite documente. Multi se intreaba ce este apostila si de unde poate fi procurata ea. La multe dintre persoanele cu care am stat de vorba am auzit cam aceleasi vorbe: au nevoie de apostila autorizata sau de apostila notar. Ei bine, apostila e una singura. Ce este apostila? Apostila autorizata (de fapt, nu exista apostila neautorizata) este un certificat prin care posesorul poate dovedi ca actul prezentat este un act oficial, ca semnatura de pe el este autentica. Apostila poate certifica si calitatea in care semnatarul a actionat, poate identifica sigiliul sau stampila de pe document. In tarile care nu au aderat la Conventia de la Haga (care a avut loc in data de 5 octombrie 1961) nu se cere apostila notar, ci se foloseste procedura supralegalizarii. Pentru apostila si supralegalizarea documentelor, dar si pentru traduceri din / in orice limba va puteti adresa in orice moment departamentului de la Academia de Traduceri care se ocupa de aceste proceduri specifice. 


Academia de traduceri este cea mai mare echipa de traducatori din Romania si ofera clientilor sai servicii si proceduri de cea mai buna calitate. Daca aveti nevoie de apostila, supralegalizare, interpretariat si co-organizare de evenimente (management evenimente, sonorizare si dotari cu echipamente specifice, inchiriere si amenajare sali, servicii de catering), traduceri de specialitate, traduceri autorizate, traduceri legalizate sau chiar traduceri de web site-uri, Academia de Traduceri va sta la dispozitie in orice moment. Pe langa apostila si supralegalizare, Academia de Traduceri se ocupa de traduceri specializate in orice limba, pentru orice domeniu de activitate si pentru orice specializare. Avand o experienta de peste 11 ani si peste 340 de traducatori si revizori autorizati, Academia de Traduceri accepta comenzi venite din orice localitate a tarii noastre si chiar din strainatate. Livrarea se realizeaza foarte rapid, iar plata se poate face si prin e-banking. 
Printre traducerile de care puteti beneficia apeland la Academia de traduceri amintesc: acte si documente personale, acte auto, acte de studii, acte notariale si consulare, lucrari de disertatie, doctorat, licenta, traduceri medicale, farmacie si asigurari, traduceri it si website-uri, traduceri pentru companii si ong-uri, traduceri juridice, din domeniul financiar-bancar, traduceri tehnice, traduceri marketing si pr. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu